Integratie met Giant Bicycle inschakelen

Alles wat je nodig hebt voor integratie met Giant is je accountnummer. Hiermee kun je direct vanuit Lightspeed Retail je orders bij Giant plaatsen.

1. Klik in het hoofdmenu op Voorraad > Leveranciers.
  2. Klik in de lijst met leveranciers op Giant Bicycle om de details voor deze leverancier op te roepen.
  3. Geef je accountnummer op in het veld Accountnummer. Let op: geef alleen het numerieke gedeelte van je accountnummer op. Geef geen letters op in dit veld.
  4. Selecteer Online bestellen om online bestellen in te schakelen.
  5. Selecteer je huidige prijsniveau voor Giant onder Prijsniveau.
    • Standaardwaarde / Niveau 1Authorized prijsniveau voor Giant.
    • Niveau 2 / Niveau 3Premieprijsniveau voor Giant.
  6. Schakel in het gedeelte Bijwerken vanuit catalogus de selectievakjes Kostprijs en Prijs in als je wilt dat de inkoopprijs en de verkoopprijs van je artikelen vanuit de catalogus worden bijgewerkt wanneer je ze op een inkooporder zet.
  7. Selecteer je distributiecentrum.
  8. Klik op Wijzigingen opslaan.

Als je hierna inkooporders voor Giant maakt, kan je de tab Online bestellen selecteren. Hierin vind je informatie over de productbeschikbaarheid en een optie om de order elektronisch naar Giant te verzenden.