Productupdates augustus

Wat is er nieuw in Lightspeed Retail (R-Series)?

Lightspeed Retail POS (R-Series)

Update

Nauwkeurige verzendvaluta voor inkooporders

Wanneer verzendkosten worden opgeslagen in inkooporders, blijft de valuta van de leverancier hetzelfde en wordt deze niet omgezet naar de lokale valuta. Dit betekent dat inkooporders van internationale leveranciers nauwkeurig blijven en dat je verzendkosten correct worden berekend.

Meer informatie over inkooporders

Nieuw

Betere beveiliging voor Lightspeed Abonnementen

Bescherm waardevolle transactiegegevens en krijg meer controle over je abonnementen. Met de nieuwe toestemming voor medewerkers om toegang tot klantabonnementsgegevens toe te staan of te beperken, kun je bepalen welke medewerkers toegang hebben tot creditcard- en andere klantgegevens.

Meer informatie over Lightspeed Abonnementen

Update

Updates voor de nieuwe locatieconfiguratie

Retail-R-new-location.pngNadat je een nieuwe locatie voor je winkel hebt aangemaakt, wordt de pagina omgeleid naar die nieuwe winkel. Dit maakt het opzetten van een nieuwe locatie efficiënter en voorkomt verwarring tijdens de configuratie.

Meer informatie over het toevoegen van locaties

Update

Verbeterd overschakelen tussen kassa's

Retail-R-register-lock.pngZorg ervoor dat gebruikers op de juiste locatie zijn ingelogd en houd voorraad, verkoop en rapportage nauwkeurig bij met kassavergrendeling op apparaten en browsers. Stel een apparaatvergrendeling in die niet verloopt om ervoor te zorgen dat het apparaat gekoppeld blijft aan een specifieke locatie.

Meer informatie over het beheren van kassa's

Update

Nauwkeurige voorraadgeschiedenis van items

Retail-R-item-history.pngIn de geschiedenis van een item leiden links naar verkopen, overdrachten, retourzendingen van verkopers en tellingen in de bronkolom correct door naar de bijbehorende pagina. Dit betekent dat je de informatie die je nodig hebt efficiënt kunt vinden.

Update

Verbeterde accountbeveiliging

De extra beveiliging elimineert het risico van Cross-Site Request Forgery (CSRF)-aanvallen en geeft je de gemoedsrust dat je account en instellingen veilig zijn.

Lightspeed eCom (C-Series)

Update

Verbeterde checkout-ervaring

Meerdere upgrades voor checkout-workflows voor een soepelere checkout-ervaring voor je klanten. Cadeaukaartbetalingen worden succesvol verwerkt, aangemelde klantgegevens worden automatisch ingevuld en elke bestelling maakt slechts één debet- of creditfactuur aan.

Update

Verbeterde ervaring met verzendintegraties

Verzendingintegraties berekenen belastingen nauwkeurig, inclusief regionale belastingoverschrijvingen, wat zorgt voor efficiëntere verzendingsprocessen.

Meer informatie over integratiepartners voor verzending

Nieuw

E-mailverificatie voor klantaccounts

Om de beveiliging te verbeteren, hebben nieuw aangemaakte klantaccounts nu een e-mailverificatie nodig voordat ze kunnen inloggen. Je kunt de inhoud van deze e-mail aanpassen en je branding en kleuren toevoegen.

Meer informatie over het aanpassen van e-mailnotificaties

Lightspeed Financial Services

Nieuw

Lightspeed Capital in app-omslag

Retail-R-Capital.pngEen nieuwe omslag voor Lightspeed Capital in Lightspeed POS maakt je applicatie bij Lightspeed Capital nog gestroomlijnder. Deze omslag wordt weergegeven op accounts met beheerders- of eigenaarsrechten.

Meer informatie

Lightspeed Analytics

Update

Stel inkooporders samen met behulp van vraagvoorspelling

Demand forecasting-suggested needs.png

Stel inkooporders sneller en nauwkeuriger samen met vraagvoorspelling in Lightspeed Analytics. Voeg voorgestelde items toe aan uw inkooporders op basis van voorspelde verkoopvraag gegenereerd in Analytics om uw bestelproces te vereenvoudigen.