Productupdates juli

Wat is er nieuw in Lightspeed Retail (R-Series)?

Lightspeed Retail POS (R-Series)

Update

Nauwkeurige voorraaditems aanmaken

Bij het aanmaken van nieuwe items met behulp van de knop "Opslaan en nieuw item starten", wordt de informatie die wordt vermeld onder Standaardprijs of Adviesprijs nu correct opgeslagen. Dit zorgt ervoor dat al je voorraadinformatie nauwkeurig is. Je kunt nu ook een matrixconfiguratie aanmaken en opslaan zonder fouten.

Update

Cadeauboncode beveiligen

Verkoop en beheer cadeaubonnen met vertrouwen. Dankzij nieuwe toestemmingen om gegevensexports van cadeaubonnen te beschermen en backend-updates om cadeauboncodes nog beter te beveiligen, zijn je cadeaubongegevens gegarandeerd veilig.

Meer informatie over cadeaubonnen

Update

Beveiligingsupdates voor wachtwoordresets

Bij het resetten van wachtwoorden zijn de voorgestelde indelingsregels duidelijker, zodat je een sterk wachtwoord kunt instellen. Alle gebruikers kunnen wachtwoorden resetten. Zo blijven al je accounts eenvoudig beschermd.

Update

Verbeterde afbeeldingssynchronisatie in R-Series en eCom (E-Series)

Afbeeldingen voor productmatrices die worden aangemaakt, bijgewerkt of verwijderd in R-Series worden nu zonder problemen gesynchroniseerd naar eCom (E-Series). Al je productinformatie blijft probleemloos up-to-date op beide platforms.

Update

Gebruikerstoestemmingen regelen

Alleen geautoriseerde gebruikers kunnen roltoestemmingen wijzigen. Ongeautoriseerde werknemers kunnen hun rol niet bewerken om meer toestemmingen te krijgen. Je kunt altijd aangepaste gebruikerstoestemmingen aanmaken en bewerken om ervoor te zorgen dat je personeel de juiste tools heeft om hun werk efficiënt uit te voeren.

Update

Verbeterd inlog- en authenticatieproces

Betrouwbaar schakelen tussen R-Series- en C-Series-accounts betekent minder PIN-verzoeken en minder tijd besteed aan het opnieuw invoeren van al geverifieerde logingegevens. Een langere autorisatietijd voor verkoop- en werkorders betekent ook minder PIN-inlogverzoeken, zodat je workflows efficiënter kunt voltooien.

Lightspeed Analytics

Nieuw

Sneller inkooporders opstellen met voorraadvoorspelling

Generate PO (1).png

Stel met één druk op de knop inkooporders op met behulp van voorraadprognoses. Voeg voorgestelde items toe aan je inkooporders op basis van voorspelde verkoopvraag of herbestellingspunten die je handmatig hebt ingesteld in Retail POS. Zo bespaar je tijd en zorg je ervoor dat je de juiste hoeveelheid van je bestverkochte producten hebt voor een maximale verkoop.

Meer informatie

Lightspeed Payments

Update

Betrouwbare Cayan-terugbetalingen

Cayan-terugbetalingen kunnen zonder problemen worden toegepast op een kredietaccount. Hierdoor heb je meer controle over het type terugbetalingen dat je kunt voltooien.

Lightspeed eCom (C-Series)

Nieuw

Nieuwe PayPal Commerce-integratie

Order and pay.png

eCom (C-Series) heeft een nieuwe PayPal-integratie. Deze nieuwe integratie op het platform biedt een gestroomlijnd proces voor soepelere checkout. De integratie biedt klanten ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Klanten in de VS profiteren bovendien van een integratie met Venmo.

Meer informatie

Update

Verbeterde synchronisatie van Omnichannel-orders

eCom (C-Series)-orders met verzendadressen in Quebec die aangepaste belastingen hebben, worden nu zonder problemen gesynchroniseerd naar R-Series. Deze update betekent dat het niet meer nodig is om eCom-orders opnieuw aan te maken en te backdaten. Bovendien blijven je voorraad en rapportage nauwkeurig.

Update

Google Analytics 4 is uit!

Google Analytics 4 heeft officieel Google Universal Analytics vervangen. De integratie in eCom (C-Series) verwerkt nu GA4-gegevens.

Meer informatie over de migratie van je gegevens naar GA4