Het Helpcentrum voor Retail POS (R-Series) gebruiken

Het artikel dat je nu leest, bevindt zich in het Helpcentrum voor Lightspeed Retail POS (R-series). Dit is het kenniscentrum voor alles wat met Retail POS te maken heeft. Je kunt hier zoeken naar specifieke artikelen, door onderwerpen bladeren en meer te weten komen over nieuwe functies.

De zoekbalk gebruiken

1. Voer trefwoorden in de zoekbalk in om snel gerelateerde artikelen over een specifiek onderwerp te vinden. Trefwoorden kunnen algemeen (hardware) of specifieker (Star TSP100) zijn.
  2. Voordat je op Enter drukt, verschijnen de meest relevante artikelen als zoekresultaten onder de zoekbalk. Je trefwoorden zijn vetgedrukt en gemarkeerd. Je kunt vanaf hier op een artikel klikken of op Enter drukken voor meer opties.

3. Als je op Enter drukt, kom je op de pagina met zoekresultaten. Klik onder Type op Artikelen (#) om alle artikelresultaten te zien. Klik op de weergegeven opties om te filteren Op categorie (het aantal resultaten staat tussen haakjes).hc-search-results.png

Niet gevonden wat je zocht? Probeer je trefwoorden aan te passen of navigeer door het Helpcentrum om relevante categorieën, secties en artikelen te vinden.

Door het Helpcentrum navigeren

1. Gebruik op de startpagina van het Helpcentrum de navigatiebalk aan de zijkant om door categorieën, secties en artikelen te bladeren. Klik op de pijlen om lijsten met artikelen uit te vouwen en te bekijken en klik vervolgens op de artikeltitels om het artikel te openen.

Gebruik op mobiel het hamburgermenu rechtsboven om de bovenste balk te openen en klik op het vervolgkeuzemenu Categorieën om de navigatiebalk te openen en zo door categorieën, secties en artikelen te bladeren.
  2. Je kunt ook snel naar de topcategorieën en -secties gaan met behulp van de functieblokken rechts van de navigatiebalk aan de zijkant.

3. Scrol op de startpagina van het Helpcentrum naar beneden naar Wat is er nieuw? voor een lijst met recent gepubliceerde artikelen.
  4. Onderaan de startpagina vind je populaire artikelen uit het Helpcentrum.

Inhoudsopgave van het artikel

1. Je kunt snel naar interessante onderwerpen in artikelen navigeren door op een van de koppen onder In dit artikel te klikken om naar een specifieke sectie te gaan.

2. Klik in langere artikelen op de terug naar boven-pijl rechtsonder om terug te springen naar het begin van de pagina.