Productupdates juni

What's new banner

Wat is er nieuw in Lightspeed Retail (R-Series)?

Lightspeed Retail POS (R-Series)

Update

Gedeeltelijke inkooporders beheren

Beheer je gedeeltelijke inkooporders met een integratie voor boekhouding, verbeterde rapportage en soepeler volgen.

Meer informatie

Nieuw

Lightspeed Payments-rapportage van meerdere locaties

Met het nieuwe vervolgkeuzemenu in het betalingsportaal kun je makkelijk filteren op elke locatie waarvoor je Lightspeed Payments hebt. Bekijk rapporten voor al je locaties op één handige plek.

Meer informatie over Lightspeed Payments-rapportage

Nieuw

Verkopen van meerdere locaties

Je kunt nu verkopen tussen meerdere locaties verplaatsen. Dat houdt in dat je een verkoop kunt starten of speciale orders of reserveringen op een locatie kunt plaatsen, en die verkopen op een andere locatie kunt voltooien.

Meer informatie

Update

Verbeterde accountbeveiliging

Dankzij recente updates van het proces om je wachtwoord opnieuw in te stellen en multifactorauthenticatie zijn jij en je bedrijf beter beveiligd.

Tips om je account te beveiligen

Lightspeed eCom (C-Series)

Update

Nauwkeurige verzendopties

Zorg ervoor dat pakketjes goed geleverd worden met een verbeterde checkout-ervaring. Dankzij een toegevoegde verificatie van postcodes met een minimum aantal tekens en juiste verzendopties verloopt de checkout soepeler voor je klanten en heb jij meer gemoedsrust.

Meer informatie over verzenden met eCom

Update

Migratie van Google Universal Analytics naar Google Analytics 4

Vanaf 30 juni verwerkt Google Universal Analytics niet langer gegevens. De integratie in winkels met de C-Series wordt zo bijgewerkt dat alleen Google Analytics 4-gegevens worden verwerkt.

Meer informatie over de migratie van je analyses