De release notes van 25 mrt - 7 apr

Lightspeed Retail POS (R-Series) web

Nieuw: Er is nu een nieuwe sectie voor Financial Services om eigenaren te helpen bij het onboarding-proces en het beheer van Lightspeed Payments.

Verbeterd: Datumprikker op de overzichtspagina voor cadeaubonnen is verbeterd en zal automatisch de meest recente datum vastleggen.

Verbeterd: Opslaglocatie van eindpunt 'wachtwoord wijzigen' bijgewerkt om de inlogbeveiliging te verbeteren.

Verbeterd: Er zijn Spaanse, Nederlandse, Franse en Duitse vertalingen van inkoopordersjablonen toegevoegd en beschikbaar gemaakt voor gebruikers in onze openbare Github-ruimte: https://github.com/merchantos/PrintTemplates/tree/master/purchase_order

Opgelost: Er is een probleem opgelost waarbij eigenaren nadat ze na een automatische vergrendeling met hun PIN inlogden omgeleid werden naar het verkoopscherm in plaats van de pagina waar ze zich op bevonden.

Opgelost: Het tijdstip van activatiedata van cadeaubonnen is gelokaliseerd zodat deze overeenkomt met de transactiegeschiedenis.

Opgelost: Er is een probleem opgelost waardoor de tijd op het homedashboard een uur achterliep.

Opgelost: Het probleem waarbij de geschatte prijs voor sommige items niet weergegeven werd in Prijsregels, is opgelost.

Lightspeed Analytics

Nieuw: Enterprise Analytics-accounts profiteren nu van dezelfde takenautomatisering als die in Lightspeed Analytics. Eigenaren kunnen rapportages maken en opslaan, en instellen dat ze automatisch regelmatig per mail naar interne en externe belanghebbenden verzonden worden.