De release notes van 11 mrt - 24 mrt

Lightspeed Retail POS (R-Series) web

Nieuw: Wachtwoordbeveiligingsfunctie bij het inloggen

De functie beoordeelt het risiconiveau van het huidige wachtwoord en adviseert om het wachtwoord onmiddellijk te wijzigen indien het als riskant beschouwd wordt. Gebruikers kunnen deze wijziging voor nu ook overslaan en deze later uitvoeren.

Opgelost: Problemen met het inloggen met de PIN en automatische vergrendeling zijn opgelost.

Opgelost: Cadeaubonnen met speciale tekens zijn nu doorzoekbaar tijdens de checkout, waardoor transactieproblemen zijn opgelost.

Opgelost: Activerings- en transactiedata van cadeaubonnen worden nu gelokaliseerd zodat ze overeenkomen met de accountinstellingen op de pagina's met cadeaubondetails en -overzichten.