De release notes van 30 jan - 10 feb

Lightspeed eCom (C-Series)

Nieuw: Je kunt je winkel nu koppelen aan Google Analytics 4. Ga naar Instellingen>Webstatistieken om je winkel te integreren met je nieuwe GA4-property. In ons Helpcentrum lees je hoe je dit kunt activeren.

Nieuw: Om te zorgen dat je winkel veilig blijft, ontvang je vanaf nu een e-mail van Lightspeed eCommerce wanneer belangrijke informatie of de toegang tot je account is gewijzigd in je winkel.

Nieuw: [Alleen voor onafhankelijke eCom] Gebruikers van Lightspeed Payments kunnen nu hun betalingsrapporten inzien via het menu Financiën. Dit menu is alleen beschikbaar voor winkeleigenaren en gebruikers met financiële toegangsrechten, ingesteld via Instellingen>Gebruikers.

Nieuw:[Alleen omnichannel] We hebben een instelling voor voorraadreserveringen geactiveerd voor alle eigenaren die Lightspeed eCom C-Series en Retail R-Series gebruiken, om de nauwkeurigheid van de voorraad te verbeteren. In ons Helpcentrum kun je hier meer informatie over vinden.