2. Je afbeeldingsbestanden importeren

Bèta-disclaimer: de Item Import tool wordt momenteel getest in een beperkte bèta. Als je wilt deelnemen aan ons bètaprogramma, neem dan contact op met Lightspeed Support.

Als je succesvol je importbestand met de afbeeldingsbestandsnamen van je items hebt geïmporteerd, zal De Item Import tool de verwachte afbeeldingsbestandsnamen detecteren en tellen. Je moet de overeenkomende afbeeldingsbestanden importeren in dDe Item Import tool. Hiermee worden de afbeeldingsbestanden officieel toegevoegd aan de gekoppelde items in je voorraad. Volg onderstaande beste werkwijzen om fouten te vermijden.

1. Klik in het hoofdmenu op Vooraad > Items importeren.
  2. Klik op de bestandsnaam van je importbestand.
  3. Klik in de sectie Meer acties voor de geïmporteerde items op Afbeeldingen voor deze items uploaden. Het aantal verwachte afbeeldingen wordt weergegeven.
  4. In de sectie Nieuwe afbeelding importeren wordt het aantal verwachte afbeeldingen rechtsboven en de verwachte bestandsnamen in de lijst weergegeven.

LET OP: Alleen verwachte afbeeldingen kunnen worden geïmporteerd.

5. Klik rechtsboven op de groene knop +Afbeeldingen toevoegen.
  6. Sleep en verplaats je afbeeldingen of mappen in het nieuwe scherm Afbeeldingen uploaden. Je kunt ook klikken op Verkennen om ze te vinden.

LET OP: Je kunt meer afbeeldingen of mappen toevoegen terwijl het uploaden van een afbeelding bezig is. De afbeeldingen worden toegevoegd aan de wachtrij voor uploaden. Je kunt ook altijd drukken op de knop Annuleren. Hiermee worden alle afbeeldingen die geüpload worden of nog niet geüpload zijn verwijderd. Echter afbeeldingen die al zijn geüpload worden niet verwijderd. De browser sluiten of wegnavigeren hebben hetzelfde effect als de knop Annuleren.

7. Klik op de groene knop Klaar wanneer je klaar bent met het uploaden van je verwachte afbeeldingen. Er verschijnt een groene banner die bevestigt hoeveel afbeeldingen werden gekoppeld aan hoeveel items. Het aantal verwachte afbeeldingen wordt ook bijgewerkt om het overgebleven aantal van je importbestand weer te geven.

Beste werkwijzen

• Gebruik Chrome of Firefox als browser bij het importeren van je afbeeldingen.
  • De bestandsgrootte moet 8MB of minder zijn.
  • Afbeeldingsgrootte moet 650 x 650 pixels of minder zijn voor het beste resultaat.