Orders annuleren in eCom

Als je een order annuleert die is ingesteld op Marken als betaald in je eCom-winkel, worden de volgende wijzigingen automatisch toegevoegd aan je Retail-account:

  • de gekoppelde verkoop wordt terugbetaald (inclusief belasting, verzendkosten en betalingskosten);
  • de artikelen worden weer toegevoegd aan je inventaris.

Het bovenstaande is van toepassing in de volgende scenario's:

  • individuele items, niet-voorraadartikelen en matrixvarianten;
  • gereserveerde items;
  • gearchiveerde items;
  • samengevoegde items.

Voor meer informatie over het annuleren van een order lees je dit artikel in de help van eCom.

OPMERKING: als je order nog niet is ingesteld op Markeren als betaald, ga dan naar het gedeelte BETALINGEN van het artikel Het dashboard van een order in de help van eCom. Als je een order annuleert die is ingesteld op Markeren als betaald voordat hij synchroniseert met je Retail-account, worden de verkoop en de terugbetaling niet opgenomen in je rapportage. 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen