De release notes van 19 nov - 1 dec

Lightspeed Retail POS (R-Series) web

Nieuw: Lightspeed Hub gebruikers kunnen nu de systeem-ID en de barcode van een product los van elkaar printen.

Nieuw: Eigenaren die maar één valuta op hun account hebben staan, kunnen nu aangeven welke leverancier de 'standaard leverancier' is tijdens het importeren om de leveranciersprijs, naam of ID aan te passen.

Verbeterd: Het samenvoegen van leveranciers zal er niet meer toe leiden dat meerdere identieke artikelnummers van de leveranciers / prijsinformatie in de itemgegevens worden aangemaakt.

Verbeterd: Er zullen nu resultaten verschijnen wanneer er tijdens een zoekopdracht naar een klant maar twee tekens in de zoekbalk worden ingevoerd.

Verbeterd: Het vastleggen van de informatie van een klant via jouw CFD laat nu aan de kassamedewerker zien welke klanteninformatie zou worden overschreven voor een al bestaand klantprofiel. Voor meer informatie over deze functie, ga naar Klantgegevens opslaan in het Customer Facing Display.

Verbeterd: Productbeschrijvingen op labels die zijn gemaakt in de Label Editor zullen niet meer overlappen wanneer de tekst in de beschrijving het daarvoor bestemde veld overschrijdt.

Verbeterd: Gebruikers kunnen nu zoeken naar een klant door de informatie te gebruiken die is opgeslagen in het "Aangepast"-veld van een klantprofiel.

Verbeterd: Er verschijnen nu verwachte resultaten wanneer er wordt gezocht naar nummers met scheidingstekens in het ''Aangepast''-veld van het klantprofiel.

Verbeterd: Er verschijnen nu verwachte resultaten wanneer eigenaren die in Bermuda wonen een zoekopdracht invoeren voor klanten met een naam die bestaat uit vier letters.

Verbeterd: Er verschijnen nu verwachte resultaten wanneer er wordt gezocht naar bedrijven of namen die cijfers bevatten.

Verbeterd: Gebruikers die via hun werknemersrol toegang hebben tot Rapporten maar niet tot "Voorraadkosten" hebben nu toegang tot het omzetbelastingrapport zonder dat ze informatie over de winst kunnen inzien.

Verbeterd: De nieuw toegevoegde gespecificeerde kassabon zonder prijs (beschikbaar via Instellingen>Algemene opties) bevat nu een footer en itemopmerkingen.

Verbeterd: Er verschijnen nu verwachtte resultaten wanneer er naar gecombineerde namen van klanten wordt gezocht.

Verbeterd: Gebruikers kunnen nu het rapport Verkopen per categorie sorteren in kolommen per categorie of per bovenliggende categorie.

Verbeterd: "Standaard kosten" en "Standaard leveranciersprijs" blijven vanaf nu gesynchroniseerd tijdens de updates die handmatig of door een importeertool worden uitgevoerd.

Opgelost: Het logo van Customer Facing Display (CFD) wordt vanaf nu voortdurend bijgewerkt wanneer gebruikers "Kleuren op het scherm inverteren" inschakelen in Instellingen>Branding bedrijf.

Opgelost: Bepaalde symbolen in de export van het einde-dag-rapport veroorzaakte problemen met de uitlijning. Dit probleem is nu opgelost.

Opgelost: Wanneer gebruikers een onjuiste PIN invoerden werden ze uitgelogd. Dit probleem is nu opgelost.

Opgelost: Wanneer Quick Pay wordt gebruikt tijdens het verwerken van een verkoop zal deze vanaf nu de keuze van de gebruiker voor geprinte kopieën respecteren.

Opgelost: Winkelnamen die een apostrof bevatten worden niet meer onjuist weergegeven wanneer er een export van de voorraad wordt gemaakt.

Opgelost: Ampersands en apostroffen worden niet meer als onjuiste tekens weergegeven in de onderwerpregel van een e-mail wanneer er een kassabon of inkooporder wordt verzonden.

Opgelost: Klanten konden geen klanttype selecteren in de Kortingsregels wanneer er meer dan 100 klanttypes waren. Dit probleem is nu opgelost.

Opgelost: De winkelnamen werden niet op de kassabon van klanten geprint terwijl deze optie wel door de eigenaar was ingeschakeld in Printsjablonen. Dit probleem is nu opgelost.

Opgelost: Winkelnamen zullen vanaf nu altijd op de kassabon worden geprint voor gebruikers die gebruik maken van de optie voor meerdere winkellogo's in Printsjablonen.

Opgelost: Eigenaren die gebruik maakten van Lightspeed Hub konden geen nieuwe gespecificeerde kassabonnen zonder prijs printen. Dit probleem is nu opgelost.

Opgelost: Wanneer eigenaren de verzendinformatie van klanten invoerden tijdens een verkoop, was er onvoldoende ruimte rondom de optie om een bestaand adres te kiezen. Dit probleem is nu opgelost.

Opgelost: de Label printen-lijst negeert filters wanneer alle labels worden uitgeprint.