De release notes van 7 nov - 18 nov

Lightspeed Retail POS (R-Series) web

Nieuw: Eigenaars die multifactorauthenticatie (MFA) hebben ingeschakeld, kunnen hun MFA-configuratie verwijderen nadat ze zijn ingelogd met behulp van een authenticatie- of herstelcode. Zodra de authenticatiemethode is verwijderd, kunnen gebruikers jun MFA opnieuw instellen door een nieuwe authenticatie-app in te stellen. Ga naar het Helpcentrum en raadpleeg het artikel Multifactorauthenticatie voor gedetailleerde informatie over MFA.

Lightspeed eCom (C-Series)

Nieuw: Eigenaars in Duitsland die het Lightspeed-thema 'Ignite' gebruiken, maken nu gebruik van lettertypen die op onze servers worden gehost in plaats van op Google Fonts.