Waarom kan ik mijn Lightspeed-account niet koppelen?

Om je Lightspeed-account te koppelen, moet de optie Gekoppelde accounts vermeld staan wanneer je de naam van je Lightspeed-product in het hoofdmenu selecteert. Als de optie Gekoppelde accounts niet vermeld is, kan dit komen doordat cookies van derden worden geblokkeerd in je browserinstellingen. Het kan ook zijn dat het domein van lightspeed.app wordt geblokkeerd in je firewallinstellingen. Probleemoplossing uitvoeren voor deze problemen bestaat uit een aantal eenvoudige stappen:

1. Sta cookies van derden toe in je browserinstellingen. Bekijk de instructies van je webbrowser voor meer informatie over hoe je dit doet:
    • Safari

• Mozilla Firefox

• Google Chrome

Opmerking: Als je een Lightspeed-product in de Incognitomodus van Chrome gebruikt, zorg er dan voor dat de knop Cookies van derden blokkeren is uitgeschakeld. Deze staat onderaan de pagina wanneer je een nieuw incognitovenster opent. Deze knop is standaard ingeschakeld.
  2. Sta het domein van lightspeed.app toe in je firewallinstellingen. Weet je niet hoe dit moet? Je IT-specialist kan je hierbij helpen.

Als je deze eenvoudige stappen voltooit, kun je je Lightspeed-accounts koppelen en naadloos schakelen tussen Lightspeed-producten. Je bent dan ook klaar voor toekomstige functies waar we momenteel aan werken, dus blijf op de hoogte!

Opmerking: De Lightspeed-producten die je op dit moment kunt koppelen zijn Lightspeed Retail POS, Lightspeed eCom en Lightspeed Golf.