Problemen oplossen met je bonprinter die blanco papier print

Tijdens het gebruik van je bonprinter kun je problemen ondervinden in Hub, zoals dat je printer blanco papier print. In dit artikel worden de basisstappen voor probleemoplossing uitgelegd die je kunt volgen om problemen met je printer op te lossen.

1. Verifieer of het papier achterstevoren in de printer is geplaatst. Thermisch papier is eenzijdig. Daarom moet het papier in de juiste richting liggen om te kunnen printen.
  2. Als de eerste stap niet werkt, open dan een incognitovenster in je browser. Je kunt ook een andere browser gebruiken om te proberen te printen.

Extra hulp nodig?

Ons supportteam is er om je te helpen! Aarzel niet om contact op te nemen voor extra hulp door onze pagina Neem contact op te bezoeken.