Problemen oplossen met logo's die niet goed op bonnen worden geprint

Tijdens het gebruik van je bonprinter kun je printproblemen ondervinden in Hub, zoals dat je logo's die niet duidelijk op je bonnen verschijnen. Het logo kan bijvoorbeeld verkleurd zijn. In dit artikel worden de basisstappen voor probleemoplossing uitgelegd die je kunt volgen om de instellingen aan te passen als je logo niet correct op je bonnen verschijnt.

1. Open het menu Instellingen in Hub en klik op Printinstellingen.
  2. Schakel Logo aanpassen inschakelen in.
  3. Pas de instellingen aan, afhankelijk van het probleem. Als er bijvoorbeeld een deel van het logo op je kassabon ontbreekt, schakel je de optie Witte stippen toevoegen aan effen kleuren in. Als het logo vervaagd is, kun je de Helderheid verlagen.
  4. Klik op Voorbeeldweergave om snel het uiterlijk van je logo op je kassabon te beoordelen en de beste instelling te vinden.

Extra hulp nodig?

Ons supportteam is er om je te helpen! Aarzel niet om contact op te nemen voor extra hulp door onze pagina Neem contact op te bezoeken.