Problemen oplossen met traag printen met de Star TSP100

Wanneer je print met je Star TSP100U/TSP100IIIU-bonprinter met Hub, kun je printproblemen ondervinden, zoals een trage printer. In dit artikel worden de basisstappen voor probleemoplossing uitgelegd die je kunt volgen om problemen met je printer op te lossen.

1. Klik in de printmodal van Hub op je kassabon aan de linkerkant van je modal.
  2. Klik op het vervolgkeuzemenu Meer acties.
  3. Klik op Bonprinter resetten om je printer naar de configuratie-instellingen te laten gaan. Een configuratiebon wordt nu geprint.

Als de configuratiebon niet wordt geprint, volg je de handmatige stappen voor een zachte printerreset. Dit zet je printer naar de standaardinstelling.

1. Schakel je printer uit.
  2. Houd de feedknop ingedrukt.
  3. Schakel je printer in terwijl je de feedknop een paar seconden ingedrukt houdt.
  4. Laat de feedknop los om je printer naar de standaardinstellingen te zetten.

Extra hulp nodig?

Ons supportteam is er om je te helpen! Aarzel niet om contact op te nemen voor extra hulp door onze pagina Neem contact op te bezoeken.