Transactiestatusrapport (oudere versie)

Op het transactiestatusrapport kun je de status van een specifieke transactie zien. Dit rapport is handig voor:

• het bepalen of een betaling al dan niet alle stappen heeft doorlopen;
  • het onderzoeken van claims van dubbele afschrijvingen; en
  • het bevestigen van de status van een terugbetaling.

Selecteer een datumbereik (tot maximaal één jaar) om te beginnen.

Let op: de gegevens die in de onderstaande screenshots worden weergegeven, zijn fictieve gegevens die op kunstmatige wijze zijn vergaard voor testdoeleinden.

Tijdens het bekijken van het transactiestatusrapport kun je je zoekopdracht verfijnen door de volgende filters toe te passen:

• status
  • kaarttype
  • transactietype
  • winkel

Je kunt ook naar een specifieke transactie zoeken door de laatste 4 cijfers van de kaart, de verkoop-ID of het bedrag in dollars van de transactie in te voeren in de zoekbalk en op zoeken te klikken.

Transacties

Het transactiestatusrapport toont een lijst van alle transacties die overeenkomen met je filters en datumbereik en eventuele zoekparameters die je hebt ingevoerd. Voor elke transactie zie je het volgende:

• de datum en tijd waarop de transactie plaatsvond
  • welke soort kaart er werd gebruikt
  • de laatste 4 cijfers van de gebruikte kaart
  • de status van de transactie
    • goedgekeurd
    • fout
    • afgewezen
    • geannuleerd
  • de winkel waarin de transactie plaatsvond, inclusief of de transactie online of in de winkel werd verwerkt.
  • de verkoop-ID
  • of de transactie al dan niet een terugbetaling was
  • het bedrag in dollars van de transactie

Samenvatting van een transactie

Je kunt op elke transactie in het rapport klikken om meer informatie erover te verkrijgen.

Je gegevens exporteren

Je kunt op de knop exporteren klikken om de gegevens naar een .csv-bestand te exporteren.