De papierrol in een bonprinter vervangen

Zowel in Lightspeed Hub als in Lightspeed Retail POS kun je te allen tijde de status van de verbonden bonprinter zien. Vroeg of laat zal de bonprinter de onvermijdelijke status Papier bijna op of Papier op weergeven. Zodra deze status wordt weergegeven, vervang je eenvoudigweg de papierrol van de bonprinter. Dit doe je als volgt:

1. Om de klep van de printer te openen, duw je aan de rechterkant van de printer de hendel naar beneden of druk je op de knop en til je vervolgens de klep omhoog.
  2. Verwijder de papierrol die zich momenteel in je printer bevindt.
  3. Plaats de nieuwe papierrol in de volgende richting. Dit is van belang aangezien de thermische zijde aan de buitenkant moet zitten om bonnen correct te printen. Anders blijven ze leeg.
  4. Trek het papier voorbij de snijder aan de voorkant van de printer. Zorg er daarbij voor dat de papierrol strak en opgerold blijft.
  5. Duw de klep naar beneden om de klep vast te klikken. Anders worden de bonnen niet goed toegevoerd.

De printer heeft nu de status Verbonden in Hub en Retail POS en bonnen worden weer correct geprint.