Categorieën verwijderen (Retail POS (R-Series)/eCom (C-Series)-versie)

Categorieën kunnen worden verwijderd in zowel Retail als eCom. Vanwege de destructiviteit wordt aanbevolen om alternatieven te zoeken voor het verwijderen. Je kunt bijvoorbeeld categorieën voor klanten verbergen door zichtbaarheid van categorieën aan te passen.

Retail

Verwijderen is destructief voor de eCom-categorie. Alle afbeeldingen, categoriebeschrijvingen en product-categorielinks gaan verloren door het verwijderen.

1. Klik in je Retail-account op Voorraad.
  2. Lokaliseer de producten die je wilt verwijderen. Sla de beschrijvingen en afbeeldingen op, omdat deze worden verwijderd. Onthoud welke producten worden beïnvloed door het verwijderen.
  3. Klik op Categorieën onderaan de pagina onder VOORRAADINSTELLINGEN.
  4. Klik op de naam van een categorie om de instellingen te openen.
  5. Klik in de rechterbovenhoek van het scherm op Verwijderen OK.

eCom

Het verwijderen in eCom is destructief en alleen nuttig bij de probleemoplossing voor je categorieën.

Lees Categorieën verwijderen voor instructies.