Over kassaregels (bèta)

Als je winkel items bevat met verkoopbeperkingen in jouw regio, kun je kassaregels instellen onder Instellingen Kassaregels om je te helpen die beperkingen op te leggen. Kassaregels maken het mogelijk om het aantal items dat in één keer kan worden verkocht te beperken of om de leeftijd van de koper te verifiëren voordat de transactie kan worden voltooid.

Als je Lightspeed Retail POS met Lightspeed eCom gebruikt, blokkeren de kassaregels die je configureert in Lightspeed Retail POS echter alleen verkopen in een winkel. Om ook online verkopen te blokkeren, moeten leeftijdsverificaties en aantallenlimieten worden geconfigureerd in Lightspeed eCom. Hetzelfde geldt voor als je Lightspeed Retail POS gebruikt met een eCommerce-oplossing van een derde partij.