Over de Retail POS (R-Series)-app

De Retail POS-app bevat dezelfde functies als de webinterface en biedt tegelijkertijd de mogelijkheid om unieke mobiele winkelervaringen in je winkel te creëren.

Door het intuïtieve ontwerp van de app kunnen jij en je medewerkers je dagelijkse verkooppuntgerelateerde verantwoordelijkheden snel en eenvoudig voltooien. In deze sectie van de startgids krijg je een overzicht van de drie belangrijkste weergaven van de app: Profiel, Verkoop en Manager. Je krijgt ook stapsgewijze instructies en video's die gericht zijn op de volgende dagelijkse workflows:

• Het openen en sluiten van de kassa
  • De verkoopkassa selecteren op je iPad
  • Het doen van een verkoop
  • Het zoeken naar verkopen
  • Terugbetalen en omruilen

Verken vooral de categorie Retail POS (iOS-app) van het Helpcentrum voor meer informatie over andere functies en verkooppunt-workflows.

De Retail POS-app geeft eigenaren en managers ook toegang tot extra functies via het tabblad Manager, zoals voorraadbeheer, rapporten en instellingen. Mogelijk ben je hier al mee bekend als je het gedeelte accountconfiguratie van de startgids hebt voltooid vanuit het tabblad Manager van de app. Aangezien dit gedeelte van de app de webinterface van Retail POS weerspiegelt, kun je informatie over de functies die meer voor managers zijn bestemd verkennen in de categorie Retail POS (Web) van het Helpcentrum.