Wachtwoorden opnieuw instellen op je iPad

Je gebruikersnaam moet een geldig e-mailadres zijn om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Als je gebruikersnaam geen geldig e-mailadres is, kun je contact opnemen met ons Retail-ondersteuningsteam om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

1. Tik rechtsboven in het Aanmeldscherm op Recover Password. Dit opent Safari.
  2. Voer je gebruikersnaam in het veld Email Address  in.
  3. Tik op Reset Password.
  4. Open in je e-mailinbox de e-mail met de onderwerpregel: "Lightspeed Retail Password Reset".
  5. Klik op de link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord.
  6. Voer in het veld New Password en Verify New Password het wachtwoord in dat je in de toekomst wilt gebruiken.
  7. Klik op Reset Password. Hiermee wordt je aangemeld bij je account op Safari.

Wat nu?

Nu je je wachtwoord opnieuw hebt ingesteld, probeer je je opnieuw aan te melden bij de Retail POS-app.