Probleemoplossing voor de Socket Mobile S700/D700 Series barcodescanner

Als je problemen hebt met het koppelen van je SocketScan 700 Series of DuraScan Series-barcodescanner met je iPad, zet dan de Bluetooth van je iPad af en voer een fabrieksreset uit op je barcodescanner.

1. Klik op je iPad op Instellingen > Bluetooth.
  2. Schakel in het Bluetooth-deelscherm de Bluetooth-schakelaar uit.

3. Koppel de scanner los van je iPad door de scanknop ingedrukt te houden en daarna de powerknop. De scanner wordt zo uitgeschakeld en als je hem daarna weer inschakelt, zou zijn Bluetooth-lampje snel moeten gaan knipperen om aan te geven dat hij weer kan worden gevonden.

4. Scan de barcode van de fabrieksreset hieronder:

Opmerking: Als scannen van je iPad-scherm niet werkt, kun je de barcode ook afdrukken en scannen. Zorg er dan voor dat je de code niet uitrekt bij het afdrukken, want dan kan ze niet worden gescand. De barcode is ook opgenomen in de gebruikershandleiding van de Socket Mobile als je die bij de hand hebt.
  5. Probeer je barcodescanner opnieuw intestellen.