Werknemersgegevens exporteren

In Lightspeed Retail kun je werknemersgegevens eenvoudig exporteren om privacyverzoeken van werknemers in te willigen.

1. Klik in het hoofdmenu op Instellingen > Configuratie van werknemers.
  2. Eventueel kun je de beschikbare velden en filters gebruiken en klikken op Zoeken om je resultaten te verfijnen.
  3. Klik rechtsboven je zoekresultaten op Exporteren.

Er wordt een CSV-bestand van je werknemersgegevens gedownload naar je computer. Deze kun je delen met je werknemers. Het kan worden geopend en bewerkt met spreadsheet-software zoals Microsoft Excel. Wanneer je een bepaalde werknemer e-mailt raden we je aan dat je dubbelcheckt of je alle persoonlijke gegevens die niet voor hen bestemd zijn hebt verwijderd voordat je het CSV-bestand e-mailt.

OPMERKING: Als je een Lightspeed eCom-winkel hebt die is verbonden met je Retail-voorraad, moet je ook je werknemersgegevens exporteren uit je eCom-winkel om aan het privacyverzoek te voldoen. Raadpleeg Privacyverzoeken beheren in het eCom Helpcentrum. Als je je Retail-account met een van onze partners hebt geïntegreerd, dien je rechtstreeks contact met hen op te nemen om erachter te komen over welke persoonsgegevens zij beschikken en hoe privacyverzoeken van je klanten aan hun kant moeten worden behandeld.