Handmatig installeren van de ZD410 in Windows

De onderstaande stappen kunnen worden aangepast aan de Zebra LP2824 Plus, die niet meer wordt geleverd.

Als de Zebra ZD410 printer niet automatisch op de Windows-computer installeert, dien je als volgt te handelen:

1. Bevestigen dat de printer een niet-gespecificeerd apparaat is
  2. Bijwerken van het printerstuurprogramma vanuit Apparaatbeheer

Bevestigen dat de printer een niet-gespecificeerd apparaat is

1. Sluit de gecertificeerde USB-kabel (versie 2.0) van de printer aan op de USB-poort van de computer.

2. Druk op de aan-/uitknop van de printer en wacht totdat het groene indicatielampje constant brandt.

OPMERKING: het is normaal dat het netwerkindicatielampje bij een USB-aansluiting rood is.

3. Klik op Windows Startmenu > Configuratiescherm om het Contfiguratiescherm te openen.

OPMERKING: Als je Windows 8 of 10 gebruikt, rechtsklik dan op het Windows startmenu in plaats van links te klikken.

4. Klik in de sectie Hardware en geluiden op Apparaten en printers weergeven

5. Bevestig in de sectie Niet-gespecificeerd dat de ZDesigner ZD410-203dpi ZPL is toegevoegd.

Bijwerken van het printerstuurprogramma vanuit Apparaatbeheer

1. Klik op Windows startmenu > Apparaatbeheer om Apparaatbeheer te openen.

OPMERKING: Als je Windows 8 of 10 gebruikt, rechtsklik dan op Windows startmenu in plaats van links te klikken.

2. Klik in het venster Apparaatbeheer op de vervolgkeuzelijst Overige apparaten

3. Rechtsklik op de Zebra ZD410 printer en klik Stuurprogramma's bijwerken..

4. Klik in het venster Stuurprogramma's bijwerken op Automatisch naar bijgewerkte stuurprogramma's zoeken.

5. Windows werkt het stuurprogramma bij zodra de zoekopdracht is voltooid.

6. Bevestig in het venster Apparaten en printers dat de Zebra ZD410 zich in de sectie Printers bevindt.

7. Als je op normale, kleine of alternatieve labels afdrukt, ga dan naar Wijzigen van  het stuurprogramma voor de Zebra ZD410 printer in Windows voordat je doorgaat naar sectie 6. Formatteren van de computerinstellingen of het artikel De Zebra ZD410 installeren op computers.