Cadeaubonnen terugbetalen

Het terugbetalen van cadeaubonnen kan worden gedaan als de cadeaubon is gebruikt of als deze niet is opgeëist. Ga voor het terugbetalen van een cadeaubon naar Klanten > Cadeaubonnen en klik op de cadeaubon die je terug wilt betalen

Zodra je op het nummer van de cadeaubon klikt, verschijnt er een scherm dat alle verkopen toont die met deze cadeaubon zijn betaald. Klik op de allereerste verkoop van de cadeaubon. Deze wordt gemarkeerd als de verkoop met het laagste nummer en heeft een negatief betaalbedrag.

Na klikken op dit Verkoop-ID, zie je een knop Terugbetalen bovenaan het scherm. Dit neemt je naar de modus Terugbetalen. Klik op de knop Terugbetalen op de verkoopregel voor de cadeaubon.

Klik daarna op de knop Betaling en betaal dan de verkoop terug naar het betalingsmethode van je voorkeur. Klik op Verkoop voltooien en deze cadeaubon is nu terugbetaald.