Cadeaukaarten terugbetalen

Het terugbetalen van cadeaukaarten kan worden gedaan als de cadeaukaart is gebruikt of als deze niet is opgeëist. Ga voor het terugbetalen van een cadeaukaart naar Klanten > Cadeaukaarten en klik op de cadeaukaart die je terug wilt betalen

Zodra je op het nummer van de cadeaukaart klikt, verschijnt er een scherm dat alle verkopen toont die met deze cadeaukaart zijn betaald. Klik op de allereerste verkoop van de cadeaukaart. Deze wordt gemarkeerd als de verkoop met het laagste nummer en heeft een negatief betaalbedrag.

Na klikken op dit Verkoop-ID, zie je een knop Terugbetalen bovenaan het scherm. Dit neemt je naar de modus Terugbetalen. Klik op de knop Terugbetalen op de verkoopregel voor de cadeaukaart.

Klik daarna op de knop Betaling en betaal dan de verkoop terug naar het betalingstype van je voorkeur. Klik op Verkoop voltooien en deze cadeaukaart is nu terugbetaald.