Je aanmelden op je iPad

Meld je aan bij het gebruikersaccount met je gebruikersnaam en wachtwoord.

1. Start de app.

2. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van je gebruikersaccount in.

Ben je je wachtwoord vergeten?

Weet je je wachtwoord niet meer? Volg de onderstaande stappen om je wachtwoord terug te stellen.

De voor het aanmelden gebruikte gebruikersnaam moet een geldig e-mailadres zijn om je wachtwoord terug te stellen met de in dit gedeelte beschreven stappen. Als je gebruikersnaam niet een geldig e-mailadres is, neem dan contact op met Lightspeed Support om je wachtwoord terug te stellen.

1. Veeg vanuit het aanmeldscherm omhoog en tik vervolgens op Wachtwoord vergeten?

2. Voer je e-mailadres in.

3. Tik op Wachtwoord terugstellen. Lightspeed stuurt je een e-mail op het opgegeven e-mailadres met instructies om je aanmeldwachtwoord terug te stellen.