In- en uitklokken op je iPad

Als je voor al je werknemers een pincode instelt en hen vraagt in- en uit te klokken bij elke dienst, kun je de uren van je werknemers uitstekend bijhouden in de rapporten Totaal aantal uren en In-/uitkloktijdenAlle medewerkers kunnen in- en uitklokken vanaf het Profielscherm, onafhankelijk van wie er actueel is aangemeld. Het scherm In- of uitklokken toont ook de huidige inklokstatus van medewerkers.

1. Tik in het Profielscherm op Tijdklok.

2. Voer je pincode of de pincode van je werknemer in.

3. Tik op In-/uitklokken.

4. Tik op Gereed.