Creditcards verwerken op je iPad

Lightspeed Retail POS ondersteunt de volgende geïntegreerde betalingsverwerkers voor creditcards:

• Element Payment Services (VS en Canada)
  • Cayan (enkel VS)
  • iZettle (Finland, Denemarken, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Nederland en Mexico)
  • Vantiv/Mercury (VS en Canada)
  • Worldline (België, Nederland en Luxemburg)

De bovengenoemde providers leveren betaalterminals en verwerkingsdiensten die compatibel zijn met Lightspeed Retail POS. De integratie van Lightspeed Retail en betalingsverwerkers voor creditcards wordt geregeld in de interface van Lightspeed Retail Web of in de Manager-modus van Lightspeed Retail POS (zie Over POS- en Manager-modi). Voor informatie over het instellen van een betaalterminal voor een van de hierboven genoemde creditcardverwerkers, zie Instellen en gebruiken van een betaalterminal.

Als je gebruik maakt van Element Payment Services, Cayan of iZettle heb je ook een LAN-bonnenprinter nodig. Zie Ondersteunde hardware voor een lijst van alle ondersteunde bonnenprinters.