Problemen met Star TSP100-afdrukken oplossen

V: Mijn bonnenprinter drukt kleine of lange bonnen af.

A: Controleer de configuratie van Firefox. Deze kan kleine of lange bonnen veroorzaken.

V: Mijn bonnenprinter drukt lege bonnen af.

A: Controleer of je thermisch papier gebruikt. Gewoon papier werkt niet met de Star TSP100. Controleer of het papier goed is geplaatst. Papier dat in de verkeerde richting is geplaatst, is een veelvoorkomend probleem. Plaats het papier onder, niet boven.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen || || Ik wil teruggebeld worden