Problemen met verbinding oplossen

V: Lightspeed Retail wordt niet geladen, terwijl andere websites dat wel doen. Ik heb mijn al browser opnieuw gestart en mijn router en modem al gereset, wat kan er aan de hand zijn?

Internetproblemen

Internet voorkomt dit soort problemen meestal, maar soms kun je vanwege een beschadigde kernrouter Lightspeed Retail niet bereiken. Meestal worden deze routers geïdentificeerd en vervangen door andere goed werkende routers als mogelijke doorgang voor je verzoek. Soms lukt dat niet en zit je in een internetpartitie waar je bij sommige sites kunt en bij andere niet vanwege slechte routes. Probeer dit probleem als volgt op te lossen:

1. Start je modem opnieuw op en bekijk of dat het probleem oplost. Als je het supportteam belt, vragen we je als eerste om je modem opnieuw op te starten. We doen dit om je te helpen, dus we willen graag dat je je modem voor ons nog een keer opstart. Hierdoor worden dit soort problemen negen van de tien keer opgelost.
  2. Vervang oost door west (of west door oost) in de URL waarmee je de aanmeldingspagina probeert te laden. Als je URL bijvoorbeeld east3.merchantos.com is, probeer dan west3.merchantos.com. Voor klanten in onze nieuwere interface: als je URL cloud3e.merchantos.com is, probeer dan cloud3w.merchantos.com. Als je een aanmeldingspagina kunt laden via de tegengestelde URL, heb je jezelf met succes om het probleem heengeleid en kun je proberen je aan te melden.
  3. Als deze stappen voor jou geen van beide werken, neem dan contact op met ons supportteam.

DNS

Soms hebben ISP's (Internet Service Providers) problemen met DNS-servers (Domain Name System). Als je wilt weten of dit jouw probleem is, probeer dan naar onze site te gaan met onze IP-adressen. Klik op een van deze koppelingen. Als de browser waarschuwt dat het certificaat niet overeenkomt met het domein, ga dan toch verder. Als beide onderstaande koppelingen werken en je een aanmeldingspagina ziet, meld je dan niet aan, want dan word je teruggeleid naar hetzelfde probleem van eerst.

184.72.101.25

50.112.130.118

Dit kan worden opgelost door je DNS te wijzigen voor het gebruik van de Google Public DNS-IP-adressen. Gebruik deze koppeling en lees de configuratie-instructies.

https://developers.google.com/speed/public-dns/docs/using

Ons supportteam kan je hiermee ook helpen.