Cadeaubonnen reactiveren

1. Klik in het hoofdmenu op Klanten > Cadeaukaarten.
  2. In de lijst zie je de uitgegeven cadeaubonnen met het resterende saldo. Als je gearchiveerde cadeaubonnen wilt weergeven, selecteer je Gearchiveerd weergeven en klik je op Zoeken.

3. Klik op een cadeaubon om de transactiegeschiedenis weer te geven, of om de bon te archiveren of te reactiveren.
    • Een bon archiveren (alleen beschikbaar voor actieve cadeaubonnen): Klik op Uitschakelen. Gearchiveerde cadeaubonnen worden verwijderd uit de lijst met uitgegeven cadeaubonnen en kunnen niet meer worden verkocht, opnieuw worden opgeladen of voor aankopen worden gebruikt. De transactie- en betalingsgeschiedenis en de resterende waarde van de cadeaubon blijft echter bewaard.
    • De bon reactiveren (alleen beschikbaar voor gearchiveerde cadeaubonnen): Klik op Reactiveren. Als je een gearchiveerde cadeaubon reactiveert, kun je de cadeaubon verkopen of activeren voor aankopen als deze nog een resterende waarde heeft.