Over het scherm Verkoopgeschiedenis op je iPad

In het scherm Verkoopgeschiedenis kun je alle verkopen en terugbetalingen zien, die zijn afgerond of in bewerking zijn. Het scherm Verkoopgeschiedenis toont de volgende verkoopinformatie:

• Verkoop-id
  • Klant
  • Datum en tijd
  • Totaal

Afhankelijk van de verkoopstatus, die Voltooid of In bewerking kan zijn, biedt het scherm Verkoopgeschiedenis ook extra functies zoals bonopties, een verkoop terugbetalen en een nog niet voltooide verkoop of terugbetaling opnieuw openen.

Voltooide verkoop:

Verkoop in behandeling:

• Opnieuw openen

De functies van het scherm Verkoopgeschiedenis gebruiken

1. Tik vanuit het hoofdmenu op Verkoopgeschiedenis.

2. Zoek de verkoop door:
    • naar beneden vegen om de verkoop handmatig te zoeken;
    • de verkoop-id te zoeken;
    • de voor-/achternaam van de klant te zoeken;
    • de streepjescode van een bon te scannen.
  3. Tik op de verkoop om hem te openen en kies een van de volgende opties:
    • Terugbetaling: Alleen beschikbaar voor voltooide Met deze optie start je het terugbetaalproces voor de bijbehorende verkoop (zie Terugbetalen en ruilen op je iPad voor meer informatie).

• Bonopties: Alleen beschikbaar voor voltooide Met deze opties kun je:
      • de verkoop- en geschenkbon uitprinten op je bonnenprinter.
      • de verkoop- en geschenkbon voor één pagina uitprinten via AirPrint (klik hier voor meer informatie).
      • de verkoopbon naar je klant mailen.

• Opnieuw openen: Alleen beschikbaar voor verkopen die in behandeling zijn en terugbetaaltransacties. Met deze optie kom je in de kassa om door te gaan met de niet-voltooide verkoop of terugbetaling.