Artikelen naar de voorraad kopiëren

Het kopiëren van artikelen zorgt voor een snellere workflow wanneer je veel vergelijkbare artikelen toevoegt, zoals dezelfde artikelen, maar met verschillende maten of kleuren. Je kunt het artikel dupliceren om vergelijkbare artikelen te maken. Als je artikelen verkoopt die hetzelfde zijn, maar verschillende kleuren, maten of andere kenmerken hebben, gebruik je een matrix om je artikelen te organiseren.

1. Klik in het hoofdmenu op Voorraad > Item zoeken.
  2. Zoek naar het item dat je wilt kopiëren en open het.
  3. Klik op de knop Dupliceren.
  4. Zoek naar het gekopieerde artikel in de lijst met voorraadartikelen. De naam van het artikel heeft Kopie van als voorvoegsel.
  5. Bewerk de details van het artikel en klik op Wijzigingen opslaan.