Hardwarestatus op de iPad

Met de pictogrammen hardwarestatus in het hoofdmenu kun je snel de huidige verbindingsstatus van de toegewezen hardware bekijken.

1. Open het hoofdmenu.

2. De statuspictogrammen verschijnen aan de onderkant van het hoofdmenu.

Printer voor ontvangstbewijzen

• Groen: De toegewezen printer voor ontvangstbewijzen is verbonden.

• Grijs: De toegewezen printer voor ontvangstbewijzen is niet verbonden.

Betaalterminal

Het statuspictogram voor de betaalterminal verschijnt in het menu wanneer de betaalterminal in de apparaatinstellingen is ingeschakeld. Anders verschijnt het pictogram voor de kaartlezer in plaats hiervan.

• Groen: De toegewezen betaalterminal is verbonden.

• Grijs: De toegewezen betaalterminal is niet verbonden.

Kaartlezer

Het statuspictogram voor de kaartlezer verschijnt niet in het menu wanneer er in de apparaatinstellingen een betaalterminal is ingeschakeld..

• Groen: De toegewezen kaartlezer is verbonden.

• Grijs: De toegewezen kaartlezer is niet verbonden.

Streepjescodescanner

• Groen: De streepjescodescanner is gekoppeld en verbonden met de iPad.

• Grijs: De streepjescodescanner is niet gekoppeld of verbonden met de iPad.