Hardware voor de iPad

Lightspeed Retail POS ondersteunt het gebruik van printers voor ontvangstbewijzen, streepjescodescanners, betaalterminals en kaartlezers. Installatie van hardware omvat het koppelen van de hardware met de iPad, en/of het toewijzen van de hardware aan Lightspeed Retail POS. Zodra hardware is toegewezen, geven de statuspictogrammen directe meldingen van kwesties met de verbinding.