Werknemers vergrendelen en ontgrendelen

Het vergrendelen van werknemers is een handige manier om je Retail-account te beschermen wanneer werknemers met externe toegang om zich aan te melden geen dienst hebben. Door ze tijdelijk te vergrendelen, hebben ze geen toegang tot je Retail-account met hun gebruikersnaam en wachtwoord op hun vrije dagen. Op de dagen dat ze wel werken, kun je ze eenvoudigweg ontgrendelen zodat ze zich aan kunnen melden bij het Retail-account en klanten van dienst kunnen zijn.

1. Klik vanuit het hoofdmenu op Instellingen > Configuratie van werknemers.
  2. Om een werknemer te ver- of ontgrendelen klik je op de knop met het hangslot naast hun naam.lockingemployees.png