Medewerkersaccounts vergrendelen en ontgrendelen

Je kunt het Lightspeed Retail-account voor een medewerker vergrendelen. Als een medewerker vertrekt, is het een goede beveiligingsmethode om diens account te vergrendelen zodat hij of zij er geen toegang meer toe heeft.

1. Klik in het hoofdmenu op Instellingen > Configuratie van werknemers. Er verschijnt een lijst met momenteel actieve medewerkersaccounts.

OPMERKING: Als je gearchiveerde medewerkersaccounts wilt weergeven, schakel je Gearchiveerd weergeven in en klik je op Zoeken.

2. Als je een medewerker wilt vergrendelen of ontgrendelen, druk je op de hangslotknop naast de betreffende naam.