Werknemersaccounts vergrendelen en ontgrendelen

Je kunt het Lightspeed Retail-account voor een werknemer vergrendelen. Als een werknemer vertrekt, is het een goede beveiligingsmethode om diens account te vergrendelen zodat hij of zij er geen toegang meer toe heeft.

1. Klik in het hoofdmenu op Instellingen > Configuratie van werknemers. Er verschijnt een lijst met momenteel actieve werknemersaccounts.

OPMERKING: Als je gearchiveerde werknemersaccounts wilt weergeven, schakel je Gearchiveerd weergeven in en klik je op Zoeken.

2. Als je een werknemer wilt vergrendelen of ontgrendelen, druk je op de hangslotknop naast de betreffende naam.