Wachtwoorden en pincodes wijzigen

In Lightspeed Retail kun je veranderen:

• wachtwoord die je gebruikt om je aan te melden bij Lightspeed Retail.
  • Pincode wijzigen om het scherm te ontgrendelen.

Je wachtwoord of pincode wijzigen

1. Klik in het hoofdmenu op je naam en klik vervolgens op Werknemerinstellingen.
  2. Klik op Wachtwoord wijzigen of Pincode wijzigen.
  3. Geef je nieuwe en je huidige wachtwoord of pincode op.
  4. Klik op Wachtwoord wijzigen of Pincode wijzigen.

Pincodes van werknemers wijzigen

Je kunt de pincode van werknemers die hun pincode zijn vergeten, direct wijzigen. De werknemersrol moet de volgende rechten hebben:

• Instellingen > Basis
  • Instellingen > Configuratie van werknemers

Het wijzigen van de pincode is handig als de werknemer de pincode is vergeten. Ook kan het handig zijn om vanuit veiligheidsoverwegingen het zo nu en dan te wijzigen.

1. Klik in het hoofdmenu op Instellingen > Configuratie van werknemers. Er verschijnt een lijst met momenteel actieve werknemersaccounts.

OPMERKING: Als je gearchiveerde werknemersaccounts wilt weergeven, klik je op Gearchiveerd weergeven > Zoeken.

2. Als je de toegangspincode van een medewerker wilt wijzigen, geef je deze op in het veld TOEGANGSPINCODE.