Wachtwoorden en pincodes wijzigen

Je kunt het wachtwoord en de pincode wijzigen die je gebruikt om je aan te melden bij Lightspeed Retail.

Je wachtwoord of pincode wijzigen

1. Klik in het hoofdmenu op je naam en klik vervolgens op Werknemerinstellingen.
  2. Klik op Wachtwoord wijzigen of Pincode wijzigen.
  3. Geef je nieuwe en je huidige wachtwoord of pincode op.
  4. Klik op Wachtwoord wijzigen of Pincode wijzigen.

Pincodes van medewerkers wijzigen

Je kunt de pincode van medewerkers die hun pincode zijn vergeten, direct wijzigen. Alleen gebruikers met administratortoegangsrechten kunnen pincodes wijzigen. Administrators kunnen hun eigen pincode bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks wijzigen, om veiligheidsredenen.

1. Klik in het hoofdmenu op Instellingen >Configuratie van werknemers. Er verschijnt een lijst met momenteel actieve medewerkersaccounts.

OPMERKING: Als je gearchiveerde medewerkersaccounts wilt weergeven, klik je op Gearchiveerd weergeven > Zoeken.

2. Als je de toegangspincode van een medewerker wilt wijzigen, geef je deze op in het veld TOEGANGSPINCODE.