Integratie met Perkville toevoegen

Perkville is een gebruikersvriendelijk puntenspaarsysteem dat met Lightspeed Retail kan worden geïntegreerd. Klanten sparen punten door in je winkel te shoppen, houden hun punten bij op Perkville en kunnen punten sparen door hun vrienden naar je winkel te verwijzen. Je hoeft geen stempelkaarten meer bij te houden. Het is net zo eenvoudig als het invoeren van je e-mailadres en het is zeker de moeite waard.

Toevoegen van integratie met Perkville

1. Maak een Perkville-account aan op http://www.perkville.com/.
  2. Voer je e-mailadres in en klik op Lightspeed Retail Point of Sale Integration.
  3. Voer je bedrijfsnaam en webadres in, selecteer een beroepscategorie en klik op Next.
  4. Klik op Settings en ga naar Integratie met Perkville toevoegen om een API-sleutel te genereren.
  5. Voer de API-sleutel in Perkville in.
  6. Je krijgt een bevestiging dat Perkville de API-sleutel accepteert. Controleer je bedrijfsnaam en adres en selecteer het gewenste Perkville-plan.
  7. Voer je factureringsgegevens in.