Over gebruikers in de Retail POS-app voor iPads

Gebruikers van Lightspeed Retail POS moeten een geldig gebruikersaccount hebben in Lightspeed Retail. Lightspeed Retail heeft een POS-modus en een Retail Manager-modus. Alle gebruikers hebben toegang tot de functionaliteiten van de POS-modus, terwijl alleen gebruikers met rechten voor inloggen op afstand toegang hebben tot de Retail Manager-functionaliteit. Gebruikers kunnen ook direct vanuit Lightspeed Retail POS in- en uitloggen. Gebruikersaccounts worden alleen aangemaakt en beheerd vanuit de Lightspeed Retail-webinterface.