Aangepaste kassabon en etiketten maken

Je kunt de kassabonnen, labels en andere afgedrukte documenten aanpassen die door Lightspeed Retail zijn gegenereerd. Daarvoor moet de optie AFDRUKSJABLONEN zijn ingeschakeld: klik in het hoofdmenu op Instellingen > Afdruksjablonen. Als je de optie Afdruksjablonen niet ziet, neem dan contact op met Lightspeed Support.

OPMERKING: Als je labels aanpast, klik dan hier voor het installeren van de Zebra ZD410 op een computer voor het afdrukken van aangepaste labels.

1. Gebruik voor het aanpassen van de kassabon onze default.tpl die je vindt in onze GitHub PrintTemplate-verzameling. Gebruik dit sjabloon voor het aanpassen van etiketten.

2. Als je wijzigingen aan de sjabloon wilt aanbrengen, klik dan op Vertak en bewerk dit bestand, waarvoor je je moet aanmelden bij GitHub. Je kunt ook klikken op Ruw. Dan hoef je je niet aan te melden. Kopieer en plak deze code in een tekstverwerker. Wissel de opties aan de linkerkant tussen onwaar en waar om ze in het sjabloon aan of uit te zetten om meer aanpassingen aan te brengen.

3. Als je gereed bent om dit te testen op je kassabonprinter, ga dan in het hoofdmenu naar Instellingen > Afdruksjablonen.

4. Klik op Nieuw Itemlabel en plak de code.
  5. Test de sjabloon door een kassabon af te drukken.