Registreren voor Lightspeed Retail

Als je Lightspeed Retail wilt gaan gebruiken, kun je je registreren voor een proefversie en vervolgens contact opnemen met ons verkoopteam om je proefversie in een gelicentieerde versie om te zetten, of kun je contact opnemen met ons verkoopteam om meteen met een gelicentieerde versie te beginnen.

Met de proefversie van 14 dagen krijg je het volgende:

• 1 winkel
  • 1 kassa
  • 5 medewerkers

Beginnen met een gratis proefversie

1. Klik op de volgende link voor het aanmelden bij Lightspeed Retail: https://www.lightspeedhq.nl/omnichannel/start-gratis-proefperiode/.
  2. Vul de vereiste velden in en klik op Begin met je gratis proefperiode.
  3. Ga naar Aan de slag met Lightspeed Retail om te zien hoe je je winkel snel kunt configureren, en je kunt beginnen!

Een gelicentieerde versie verkrijgen

Als je een gelicentieerde versie van Lightspeed Retail wilt hebben, neem je contact op met ons Lightspeed-verkoopteam voor informatie over de beschikbare abonnementen om aan de slag te gaan.