Automatisch afmelden configureren

Voor het beveiligen van je account kun je Lightspeed Retail zodanig configureren dat je na een periode van inactiviteit automatisch wordt afgemeld, of dat er dan een pincode vereist is

1. Klik in het hoofdmenu op Instellingen > Algemene opties.
  2. Kies je instellingen in het gebied Toegang.
    • Vertraging verificatie pincode: geef de duur van de inactieve periode op in minuten voordat het systeem om de pincode van een medewerker vraagt voordat er functies mogen worden uitgevoerd.
    • Vertraging automatisch afmelden: geef de duur van de inactieve periode op in minuten voordat het systeem de medewerker automatisch afmeldt.