Cadeaubonnen verkopen en opnieuw opladen

1. Klik in het hoofdmenu op Verkopen > Nieuwe verkoop.
  2. Klik boven aan het scherm op Cadeaubon.
  3. Scan de barcode van de cadeaubon of voer het barcodenummer in. Je kunt een nieuwe cadeaubon scannen om te verkopen, of een eerder verkochte cadeaubon om deze opnieuw op te laden.
  4. Geef de waarde op in het veld Bedrag en klik op Cadeaubon maken. Als je een cadeaubon opnieuw oplaadt, wordt het bedrag toegevoegd aan de bestaande waarde van de bon.
  5. Voeg desgewenst andere artikelen aan de verkooptransactie toe.
  6. Ontvang de betaling voor de verkooptransactie.