Het display instellen zoals&

Je kunt de klantgerichte weergave (het klantdisplay), instellen op een tablet of op een computerbeeldscherm.

De klantgerichte weergave instellen op een iPad of tablet

1. Meld je aan bij Lightspeed Retail.

Als je een iPad gebruikt

• De app Lightspeed Retail Manager moet op je iPad zijn geïnstalleerd. Klik hier om de app Lightspeed Retail Manager op je apparaat te downloaden en te installeren.
    • Open Lightspeed Retail Manager.
    • Geef je gebruikersnaam en wachtwoord voor Lightspeed Retail op en tik op Aanmelden.

Als je een tablet gebruikt

• Open je webbrowser en ga naar het Lightspeed Retail Web Interface-aanmeldingsscherm.
    • Geef je gebruikersnaam en wachtwoord voor Lightspeed Retail op en tik op Aanmelden.
  2. Selecteer het Lightspeed Retail-kassasysteem waaraan je de klantgerichte weergave wilt koppelen. De klantgerichte weergave geeft alleen de verkoopgegevens voor dit kassasysteem weer. Als je het kassasysteem wilt selecteren, klik je in het hoofdmenu op Verkopen > Kassa wisselen en selecteer je het kassasysteem.

3. Klik in het hoofdmenu op Verkopen > Klantweergave. De Lightspeed Retail-interface gaat naar de klantweergave.

De klantweergave (het klantdisplay) instellen op een beeldscherm

Als je het de klantweergave wilt gebruiken, heb je een beeldscherm nodig dat alleen wordt gebruikt voor het klantweergave. Als je dezelfde computer gebruikt voor toegang tot verkooptransacties in Lightspeed Retail of voor andere handelingen, moet er een secundair beeldscherm op je computer zijn aangesloten.

1. Open een nieuw webbrowservenster om te gebruiken voor klantweergave. Als je dezelfde computer gebruikt om verkooptransacties te verwerken in Lightspeed Retail, moet je de nieuwe webbrowsersessie openen in de anonieme modus:
    • Chrome: Klik op Bestand > Nieuw incognitovenster.
    • Firefox: Klik op Bestand > Nieuw Privévenster.
    • Safari: Als je Safari gebruikt voor verkooptransacties in Lightspeed Retail, kun je geen andere Safari-browsersessie gebruiken voor de klantweergave. Je moet een andere browser gebruiken zoals Firefox of Chrome.
    • OPMERKING: Je kunt ook twee verschillende browsers gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld Firefox gebruiken voor verkooptransacties in Lightspeed Retail, en Chrome voor de klantweergave. In dat geval hoef je de browsersessie voor de klantweergave niet in te stellen op de anonieme modus.
  2. Ga naar het Lightspeed Retail Web Interface-aanmeldingsscherm.
  3. Geef je Lightspeed Retail-gebruikersnaam en -wachtwoord op en klik op Aanmelden.
  4. Selecteer het Lightspeed Retail-kassasysteem waaraan je de klantweergave wilt koppelen. de klantweergave geeft alleen de verkoopgegevens voor dit kassasysteem weer. Als je het kassasysteem wilt selecteren, klik je in het hoofdmenu op Verkopen > Kassa wisselen en selecteer je het kassasysteem.
  5. Tik in het hoofdmenu op Verkopen > Klantweergave. De Lightspeed Retail-interface gaat naar de klantweergave.
  6. Als je een secundaire monitor gebruikt voor de klantweergave, sleep je de browser met de klantweergave naar je secondaire beeldscherm en geef je de browser weer in volledig scherm.
  7. Je kunt je beeldscherm nu gebruiken als klantweergave. Meld je aan bij hetzelfde Lightspeed Retail-account in de Lightspeed Retail Web Interface, de app Lightspeed Retail POS (iPad) of de app Lightspeed Retail Manager (iPad), selecteer het kassasysteem dat is gekoppeld aan de klantweergave en voer de verkooptransactie uit.

Een achtergrondafbeelding toevoegen

Je kunt in Lightspeed Retail een aangepaste achtergrond in huisstijl instellen die tevens wordt gebruikt als achtergrond voor de klantweergave. Ga naar Je winkel een huisstijl geven.