De status van een speciale order controleren

Klik in het hoofdmenu op Voorraad > Speciale orders. De artikelen die op een speciale order zijn geplaatst, worden weergegeven met hun status.

Klik op het inkoopordernummer om de inkooporder te openen.

Als je de speciale order wilt verplaatsten naar het kassasysteem, klik je op het winkelwagenpictogram.

Kleur Status
Rood Niet besteld
Geel Besteld
Groen Gereed, niet gebeld: Het artikel is ontvangen en aan de voorraad toegevoegd, maar de klant is nog niet geïnformeerd. Als de klant is geïnformeerd, selecteer je het selectievakje Gebeld voor de desbetreffende speciale order in het venster Speciale orders.
Groen Klaar voor pick-up: Het artikel is ontvangen en aan de voorraad toegevoegd, en de klant is geïnformeerd.