Over geavanceerde rapportage

Krijg beter inzicht in je bedrijf dankzij de geavanceerde rapportagemogelijkheden van Lightspeed Advanced Reporting, zoals realtimeverkoopdashboards, grafieken die de verkoop per uur laten zien, gemiddelde verkooptotalen en uitsplitsing van de omzet over meerdere winkels. Gebruik een desktopcomputer of iPad om toegang te krijgen tot je verkoopdashboard, of download Lightspeed Mobile Dashboard op je iPhone of iPod en blijf zo op de hoogte van wat er in je winkel gebeurt, waar je ook bent.

Lightspeed Advanced Reporting

Lightspeed Advanced Reporting is beschikbaar als een invoegtoepasssing voor elk Lightspeed Retail-pakket. Stuur een e-mail naar sales@lightspeedhq.com of je Sales Account Manager voor prijsinformatie en de eerste stappen voor het gebruik. Je kunt ook contact opnemen met ons Support-team zodat zij de telefoon kunnen doorverbinden of kunnen zorgen dat je wordt teruggebeld.

De app Lightspeed Mobile Dashboard

Met Lightspeed Advanced Reporting krijg je ook toegang tot de De app voor het dashboard gebruiken, zodat je beschikt over realtimeverkoopinformatie voor al je winkels, direct vanaf je iPhone of iPod Touch.

Beschikbare gegevens

Wanneer je je aanmeldt bij Lightspeed Advanced Reporting, heb je de beschikking over de verkoopgegevens uit Lightspeed Retail van de afgelopen 13 maanden. Als je wilt werken met gegevens die ouder zijn dan 13 maanden, neem je contact op met Lightspeed Support.