Werknemersuren weergeven en wijzigen

Je kunt de in- en uitgeklokte tijden van werknemers weergeven en tijd toevoegen aan deze uren.

Werknemersuren wijzigen

1. Klik in het hoofdmenu op Instellingen > Configuratie van werknemers
  2. Klik op de medewerkersaccount die je wilt openen.
  3. Klik in het menu links op Uren.
  4. Kies onder Werknemersuren toevoegen de start- en einddatums en -tijden.
  5. Alleen voor multi-shop-accounts: selecteer de winkel waarin je de uren van de werknemer wilt toevoegen.
  6. Klik op + Uren toevoegen.

De uren van een werknemer weergeven

1. Filter onder Werknemersuren de lijst door het datumbereik en de winkel op te geven.
  2. Klik op Zoeken.