Medewerkersuren weergeven en wijzigen

Je kunt de in- en uitgeklokte tijden van medewerkers weergeven en tijd toevoegen aan deze uren.

Medewerkersuren wijzigen

1. Klik in het hoofdmenu op Instellingen > Configuratie van werknemers
  2. Klik op de medewerkersaccount die je wilt openen.
  3. Klik in het menu links op Uren.
  4. Kies onder Werknemersuren toevoegen de start- en einddatums en -tijden.
  5. Alleen voor multi-shop-accounts: selecteer de winkel waarin je de uren van de medewerker wilt toevoegen.
  6. Klik op + Uren toevoegen.

De uren van een medewerker weergeven

1. Filter onder Employee Hours de lijst door het datumbereik en de winkel op te geven.
  2. Klik op Zoeken.