In- en uitklokken van medewerkers

1. Klik in het hoofdmenu op Instellingen > Configuratie van werknemers. Er verschijnt een lijst met momenteel actieve medewerkersaccounts.

OPMERKING: Als je gearchiveerde medewerkersaccounts wilt weergeven, schakel je Gearchiveerd weergeven in en klik je op Zoeken.

2. Een medewerker is uitgeklokt als er geen starttijd voor de medewerker wordt aangegeven. Klik op het klokpictogram om een medewerker in te klokken. Als de medewerker al is ingeklokt, wordt de starttijd aangegeven. Klik op het klokpictogram om de medewerker uit te klokken.